Potreba za strešne kritine, je bila hitro urejena

S fantom sva se vselila v staro stavbo, ki je bila last še njegov starih staršev. Imela je res veliko parcelo in čudovito lokacijo z lepim razgledom na dolino in gore. Tudi klima je bila zelo prijetna, predvsem pa so bili lepi sončni zahodi, saj so bili vseh barv. Hiša je bila res v stiku z naravo, saj je bila v manjši vasi, ki pa na srečo ni bila tako zelo na gosto poseljena, da bi bila hiša ena zraven druge. Tako smo ne daleč stran imeli gozd, ki pa je imel kar nekaj čudovitih gozdnih poti. Ena od njih je tudi segala do izvira in dveh slapov. Res je bil lep kraj. A hiša je bila vseeno zelo stara, ki pa je potrebovala kar nekaj obnove. Sicer za tisti čas, je bil sam tloris hiše za čuda popolnoma brezhiben, a vseeno smo želeli posegati v bolj moderne prostore. Predvsem tako, da bi kuhinjo in dnevno združili v isti prostor.

Potreba za strešne kritine, je bila hitro urejena

A vseeno smo morali zamenjati in renovirati streho, saj ta ni bila nič kaj vzdrževana, in podstrešje je popolnoma zamakalo. Tako sva se morala s fantom malce globje obrniti na strešne kritine in preveriti kako pa kaj renovirati, saj je to ena od glavnih stvari, kako zaščititi stavbo pred dežjem in ostalimi vremenskimi vplivi, a še vedno pa sva želela ohraniti neko estetiko. Tako sva se najprej pozanimala pri znancih, kakšne imajo oni izkušnje in kako so se strešne kritine lotili oni, nato pa sva preverila še na spletu. Nakar naju je prijatelj poklical in nama priporočil mojstra, ki so za njega strešne kritine mala malica in jih je ta delal tudi njemu.

Tako sva dobila kontaktno številko in ga naslednji dan kar poklicala. Dogovorili smo se za termin, da so premerili in ugotovili, kako se zadeve lotiti. Njegov profesionalen odnos naju je zelo impresioniral, tako da sva mu popolnoma zaupala, da nama bo strešne kritine postavljal kar on in njegova ekipa.