Kupujem stanovanje na Obali in to popolnoma neodločna

Izbira katero stanovanje na Obali bom kupila, res ni enostavna. Predvsem moram najprej odločiti, kje bom živela. Za zdaj se odločam med Koprom in Portorožem. Vseeno me najbolj vleče v Portorož, čeprav tam me je malce strah, da mi ne bo tako zelo všeč, kot si predstavljam. Je pa vseeno več življenja tam kot pa v Kopru poleti. 

Kadarkoli se ujamem v to, da o tem razmišljam na koncu, ugotovim, da se ne morem nagniti, ne na eno in ne na drugo stran. Čakam dan, ko se bo popolno stanovanje na Obali od nekod prikazalo in jaz bom rekla le, da je to to in bom šla v nakup. To bi bil res najbolj idealen scenarij vsega, ampak nekaj mi govori, da morda ne bo tako enostavno, saj se moram najprej odločiti, kaj točno si želim. Ko ima človek enkrat pravo vizijo, se šele lahko vse začne pravilno reševati. Dokler pa človek igra loterijo, je pa to lahko zelo velik problem. Predvsem zato, ker ne more v večini primerih človek nikoli dobiti tistega, kar si želi, saj niti ne ve, kaj si želi. 

Kupujem stanovanje na Obali in to popolnoma neodločna

Tako v Kopru, kakor tudi v Portorožu sem našla kar nekaj čudovitih stanovanj, ki so v mojem cenovnem razredu. Vem, da bo enkrat eno stanovanje na Obali moje, ampak res niti najmanj ne vem kdaj točno. Ne morem pa kupiti stanovanje na Obali le zato, da ga kupim, saj bom tam živela, upam, da zelo dogo časa in bi bilo res dobro, da vse premislim na dolgi rok in ne le iz vidika, da bi nekaj imela. Ta hip vse skupaj deluje ravno to in nič drugače. Še najbolje bi bilo, pa da bi bilo vse to že za mano in bi se lahko že prebujala na obali. Imela bi veliko stanovanje na Obali z razgledom na morje in velikim balkonom, če ne drugega vsaj za to vem, kaj si želim.