Sedaj, ko je odstranitev znamenja za mano, so na vrsti druge stvari

Prav vesela sem bil, ko je bila odstranitev znamenja narejena kar nekaj mesece pred tem, preden se je pomlad začela. Čez dva tedna se mi začnejo namreč tečaji za različne stvari. Potem imam še neka druga izobraževanja. Res ne vem, ali bi mi odstranitev znamenja pravzaprav uspela s tako natrpanim urnikom. Že zdaj imam kar pestro, ampak sem se pa vseeno vsaj lahko izmuznila iz službe za dobro uro in se potrem vrnila nazaj, ter podaljšala delo. 

To je bil praktično edini način, da sem to naredila. Vsaj delovalo mi je tako in sem izkoristila priložnost, ko sem jo videla. Sedaj je odstranitev znamenja urejena in se lahko posvetim drugim stvarem.

Sedaj, ko je odstranitev znamenja za mano, so na vrsti druge stvari

Malce sem bila skeptična, ker nisem vedela, ali bo to res tako preprosto, kot so napovedovali. Res sem pričakovala, da bom imela kakšen stranskega učinka ali ali reakcijo. Ali pa morda ne bi tako dobro bilo narejeno in bi se vseeno kaj poznalo. Na srečo pa se ne vidi prav nič in deluje kakor, da tam nikoli ne bi imela nobenega znamenja. Jaz sem vsekakor zelo zadovoljna in srečna, da je odstranitev znamenja za menoj, in da je videti kakor, da, se pravzaprav nič ni zgodilo.

Sedaj me pa čakajo druge obveznosti. Ena je vsekakor tečaj za izpit za čoln, druga pa tečaj potapljanja. Najbolje se veselim tečaja potapljanja. Seveda tudi izpita za čoln, ker brez tega bom zelo težko šla sama kam. Mislim, da na začetku niti ne bom šla sama na potapljanje, ker me je vseeno prevel strah, da bi sla sama. To so le športi ki jih je bolje delati v paru ali pa v skupni več ljudi, če se slučajno pripeti kakšna nevšečnost. Ampak vseeno se pa vselim, da bom tudi jaz imela izpit, če morda kdaj kdo, ki ga ima, ne bi mogel na potapljaški izlet in bomo vseeno lahko šli na potapljanje. Takrat si zagotovo odstranitev znamenja ne bi delala, ker se mi ne zdi ravno pametna ideja.